Køkkenmontering

Køkkenmontering i højeste kvalitet i Silkeborg

Hvis du vil have køkkenmontering i den bedste kvalitet, med den bedste service og af en køkkenmontør, der har +50 års erfaring - vil mit firma Ivan Jacobsen Tømrer & Maler, være et trygt og sikkert valg. Og som erfaren køkkenmontør er jeg sikker på, at jeg kan varetage dit projekt. 

Jeg kan stå for montering af køkkener, heriblandt IKEA køkkener samt andre mærker for private og erhverv i Silkeborg, Aarhus og omegn. 

Du kan læse mere om hvorfor jeg anbefaler et nyt IKEA køkken her.

Jeg tilbyder også køkkenmontering i Aarhus.

Overlad trygt monteringen af dit køkken i vores hænder 

Når vi vælger at indgå et samarbejde omkring dit køkken, vil du løbende være i kontakt med mig som din professionelle køkkenmontør. Det starter allerede i den indledende fase, hvor vi sammen gennemgår opgaven, og udarbejder en plan for, hvad der skal til for at løse opgaven bedst muligt. 

Jeg vil som din køkkenmontør holde dig orienteret om fremgangen under hele processen, så du er informeret om hvad der er udført, og hvad næste skridt er. På den måde kan vi løbende tilpasse projektet, så vi står med det bedst mulige resultat i sidste ende.

Jeg har faste samarbejdspartnere, som jeg står 100% inde for, der ligesom jeg ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Bedste tømrer 2020 i region Midtjylland 

Tilbage i 2020 vandt jeg håndværker.dk prisen som bedste tømrer 2020 i region Midtjylland. Det er vigtigt for mig, at mine kunder har tillid til mig som deres køkkenmontør og generelt som fagmand. Det er derfor essentielt at give meget af mig selv, for at mine kunder kan mærke at de har med en oprigtig og professionel håndværker og køkkenmontør at gøre.

Få et godt tilbud på køkkenmontering i Silkeborg og omegn

Ønsker du at få mere information, har spørgsmål eller andet? Så kontakt mig allerede i dag og hør mere. Jeg udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud ved interesse for dette. 

Ring til mig på telefon 25 30 60 37, eller send en besked til mig via kontaktformularen på siden eller på mail ivanjacobsen69@gmail.com - så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

Kontakt mig og hør nærmere