Køkkenrenovering i Silkeborg

Halter det gamle køkken og har du brug for køkkenrenovering?

Hvis du vil have køkkenrenovering i den bedste kvalitet, med den bedste service og af en køkkenmontør, der har +50 års erfaring, så vil mit firma Ivan Jacobsen Tømrer & Maler, være et trygt og sikkert valg. Som erfaren køkkenmontør er jeg sikker på, at jeg kan varetage dit projekt. 

Jeg udfører køkkenrenovering i Silkeborg og omegn. Så hvis du søger et kompetent tømrerfirma med mange års erfaring til at varetage din køkkenrenovering, så tøv ikke med at kontakte mig.

Kontakt mig og hør nærmere

Jeg udfører også køkkenrenovering i Aarhus.

Fordele ved køkkenrenovering

Hvis du går med tanker om at forny dit køkken, men synes at det er for dyrt at få lavet et helt nyt køkken, så bør du overveje at få lavet en køkkenrenovering. Med en køkkenrenovering kan du spare penge, da en renovering af køkkenet ofte er billigere end at få lavet et helt nyt køkken.

Når man vælger at få lavet en renovering af sit køkken vil man også spare tid, da arbejdet oftest er hurtigere overstået, end hvis man skulle rive det gamle køkken ned og opsætte et helt nyt. Med den sparede tid kan man også hurtigere komme tilbage til sin normale hverdag med madlavning og andre gængse aktiviteter.

Overlad trygt renoveringen af dit køkken til mig

Når du indgår et samarbejde med Ivan Jacobsen Tømrer & Maler, så vil du løbende være i kontakt med mig. Allerede fra indledende fase vil vi sammen gennemgå opgave og udarbejde en plan for, hvad der skal til for at løse dit projekt bedst muligt.

Som din samarbejdspartner vil jeg holde dig orienteret om fremgangen under hele processen. På den måde er du altid informeret om, hvad der er udført og hvad næste skridt er. På den måde kan vi løbende tilpasse projektet, så vi i sidste ende står med det bedst mulige resultat.

Kontakt mig og få et godt tilbud på køkkenrenovering i Silkeborg

Ønsker du at få mere information, har spørgsmål eller andet? Så kontakt mig allerede i dag og hør mere. Jeg udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud ved interesse for dette. 

Ring til mig på telefon 25 30 60 37, eller send en besked til mig via kontaktformularen på siden eller på mail ivanjacobsen69@gmail.com - så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt. Jeg glæder mig til at høre fra dig