Montering af Ikea køkken

Professionel montering af IKEA køkken i Silkeborg og omegn

Har du brug for montering af Ikea køkken, i Silkeborg, Aarhus eller omegn? Så vælg en professionel tømrer med mange års erfaring til det. 

Hos Ivan Jacobsen Tømrer & Maler kan du få udskiftet dit nuværende køkken, med et splinternyt IKEA køkken lige efter din smag. Jeg monterer alle typer køkkener, og kan sørge for alt der har med køkkenmontering at gøre fra start til slut.

Læs mere om hvorfor du skal vælge et nyt IKEA køkken her.

Jeg tilbyder også montering af IKEA køkken i Aarhus.

I 2020 vandt jeg prisen som den bedste tømrer i region Midtjylland, og du kan derfor trygt overlade dit køkken i mine hænder. Jeg har mange års erfaring og sætter en stor ære i, at levere håndværk og service i højeste kvalitet. Under hele arbejdet, giver jeg meget af mig selv for at mine kunder kan mærke, at de har med en professionel, oprigtig og stabil fagmand at gøre. 

Et godt samarbejde

I et samarbejde med mig, vil vi løbende være i kontakt. Jeg er med helt fra indledende fase, hvor opgaven gennemgås til det helt færdige resultat står klar. Under hele processen vil du blive orienteret om fremgangen, så du hele tiden ved hvor langt i processen vi er. På den måde kan vi tilpasse projektet løbende, så vi opnår det bedst mulige resultat. 

Er der brug for flere hænder, så har jeg faste samarbejdspartnere, som ligesom jeg, ikke går på kompromis med kvalitet. Mine samarbejdspartnere er professionelle fagfolk, som jeg kan stå 100% inde for. 

Hvad koster montering af IKEA køkken

Prisen på at få monteret et IKEA køkken, varierer alt efter omfanget af opgaven. Alle køkkener er forskellige, og derfor kan det også være forskelligt, hvor lang tid hele opsætningen tager og ligeledes hvad det koster. Er det et mindre køkken til en lille lejlighed, eller skal du have et helt nyt køkken i et stort køkkenalrum, så er der stor forskel. 

For at få den mest præcise pris, anbefaler jeg at du tager kontakt til mig og fortæller lidt mere om, hvad du skal have lavet. Derefter kan jeg udarbejde et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave. 

Skal du i samme situation have skiftet døre eller vinduer i boligen eller virksomheden? Så er det også en opgave jeg kan klare. 

Hør mere om montering af IKEA køkken

Har du brug for mere information, eller hjælp til montering af IKEA køkken? Så kontakt mig allerede i dag på telefon 25 30 60 37, eller send en besked til mig via kontaktformularen på siden eller på mail ivanjacobsen69@gmail.com - så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

Få et uforpligtende tilbud