Går du og overvejer at få skiftet dit nuværende køkken ud med et nyt IKEA køkken? Jeg sværger ved kvaliteten af IKEAs køkkener, og det gør jeg på baggrund af mine mange års erfaring med montering af IKEA køkkener

Det at rive et gammelt køkken ned, og installere et nyt IKEA køkken kan for mange virke som en uoverskuelig opgave. Derfor stiller jeg mine mange års erfaring til rådighed, så du er sikker på, at dit nye IKEA køkken bliver installeret korrekt af en professionel.

Køkkenerne som IKEA laver har et flot nordisk design og prisen er konkurrencedygtig i forhold til mange andre køkkenvirksomheder uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor anbefaler jeg altid mine kunder, at de kraftigt overvejer et nyt køkken fra IKEA, når de skal have lavet et helt nyt køkken.

Kontakt mig og hør mere

Fordelene når du vælge et nyt IKEA køkken

Når du vælger et nyt køkken fra IKEA, er det eneste du som kunde skal forholde dig til, er at vælge præcis de køkkenelementer fra IKEA du ønsker. Jeg sørger for at de bliver installeret, således at du kan være sikker på, at de nye IKEA køkkenelementer kommer til at holde i mange år.

En anden fordel ved et nyt IKEA køkken er, at IKEA tilbyder komplette løsninger, hvor du som kunde er sikker på, at der vil være alt til køkkenet i én pakke.

Få et godt tilbud på installering af et nyt IKEA køkken

Har du spørgsmål, ønsker om mere information eller ønsker du at indgå et samarbejde med mig, så er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag og hør mere. Jeg er også altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud, såfremt dette har interesse. 

Ring til mig på telefon 25 30 60 37, eller send en besked til mig via kontaktformularen på siden eller på mail ivanjacobsen69@gmail.com - så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.