Tagrender i Silkeborg

Er dine tagrender gamle, slidte og utætte? Så er det nok på tide at få dem udskiftet. Som tømrer med over 50 års erfaring har jeg skiftet mange tagrender, og jeg ved derfor hvor vigtigt det er, at man får skiftet sine gamle tagrender.

Hvis man ikke får skiftet sine gamle, utætte tagrender, så risikerer man både vand- og fugtskader på huset, som kan ende med at blive en meget dyr fornøjelse, da tagrenden ikke længere kan lede vand væk fra husets tag.

Jeg udfører også udskiftning af tagrender i Aarhus

Udskiftning af tagrender i Silkeborg

Hvis du er ude for at dine tagrender er blevet utætte eller du er flyttet i et nyt hus, hvor utætheden eller alderen af tagrenderne ikke er noteret i tilstandsrapporten, så står jeg klar til at udskifte dem. Jeg vægter kommunikation mellem kunden og mig højt, så jeg tager gerne en grundig snak med dig om mulighederne for udskiftning af dine gamle tagrender.

Udover at man sikrer sig mod skader på ens hus, så er nye tagrender også med til at definere husets udseende samt skabe et godt helhedsindtryk. Du har altså mulighed for at præge det æstetiske udseende på huset og give det et friskt pust ved at få skifte det gamle og slidte tagrender. 

Kontakt mig og hør mere

Hvad koster nye tagrender?

Som med så meget andet er prisen på montering af tagrender afhængig af omfanget af opgaven. Der findes mange forskellige typer af tagrender, så selve monteringen kan variere. Jeg sørger selvfølgelig altid for, at du får dine nye tagrender monteret til den helt rigtige pris. 

For at få den helt eksakte pris, så anbefaler jeg, at du tager kontakt til mig, så du kan fortælle lidt om opgaven, og så vi sammen kan finde frem til, hvor meget arbejde der ligger i netop dit projekt.

Få et godt tilbud på nye tagrender

Har du spørgsmål, ønsker om mere information eller ønsker du at indgå et samarbejde med mig i led med nye tagrender, så er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag og hør mere. Jeg er også altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud, såfremt dette har interesse. 

Ring til mig på telefon 25 30 60 37, eller send en besked til mig via kontaktformularen på siden eller på mail ivanjacobsen69@gmail.com - så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.