Udskiftning af døre og vinduer

Professionel udskiftning af vinduer og døre i Silkeborg og omegn

Har du brug for udskiftning af døre og vinduer?

Så kan Ivan Jacobsen Tømrer & Maler sørge for udskiftning og montering af døre og vinduer i højeste kvalitet. Med +50 års erfaring og prisen som region Midtjyllands bedste tømrer 2020, kan jeg garantere et resultat, der ikke alene er funktionelt, men hvor også æstetikken er i top.

Jeg bruger døre og vinduer fra KPK, som jeg anser for de bedste i Danmark. I kan dog vælge et andet fabrikat, og kan for den sags skyld selv indkøbe dem. Men jeg sværger til KPK. Jeg foretager opmåling og bestilling, og kan rådgive jer om de forskellige typer og muligheder. I er meget velkomne til at ringe/skrive til mig for yderligere information. 

Jeg kan hjælpe med forskellige tømreropgaver og klarer både små og store opgaver for private og erhverv. 

Jeg laver også udskiftning af vinduer og døre i Aarhus.

Fordele ved at udskifte vinduer og døre

Der er flere fordele, ved at få udskiftet døre og vinduer, hvis de nuværende er ved at være slidte og ikke længere kan holde helt tæt. 

Selvom nye vinduer og døre kan virke som en stor omgang, kan det være en rigtig god investering, der kan give væsentlige besparelser i fremtiden. Nye vinduer og døre kan nemlig holde mere tæt, og dermed bedre holde varmen inde og kulden ude. Det er en mere miljøvenlig løsning, der både optimerer indeklimaet og giver besparelser på varmeregningen. 

Med nye vinduer og døre kan du:

  • Holde varmen inde og kulden ude ✓
  • Spare penge på varmeregningen ✓
  • Mere miljøvenligt ✓

Udskiftning af vinduer og døre pris 

Det kan være svært, at give en eksakt pris på udskiftning af vinduer og døre, da prisen afhænger meget af den konkrete opgave. 
Skal der blot udskiftes ét vindue, eller er der tale om en større udskiftning af flere døre og vinduer, så er der stor forskel på prisen.

Ønsker du at vide mere om priserne, eller måske at modtage et uforpligtende tilbud til din opgave, så kontakt mig gerne og fortæl lidt mere om, hvad du skal have lavet. 

Jeg har gode faste samarbejdspartnere, som gør det muligt at varetage de større byggeprojekter, og som ligesom jeg, går op i at levere kvalitetsløsninger der er 100% tilfredsstillende for vores kunder.

Få et godt tilbud på udskiftning af vinduer og døre 

Har du brug for en kompetent tømrer til udskiftning af dine døre og vinduer i Silkeborg eller omegn - eller har du spørgsmål eller andet, så kontakt mig helt uforpligtende på telefon 25 30 60 37 eller send en besked til mig via kontaktformularen på siden eller på mail ivanjacobsen69@gmail.com - så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

Kontakt mig og hør mere