Udskiftning af køkken

Udskiftning af køkken i Silkeborg

Går du med tanker om en udskiftning af dit gamle køkken til et spritnyt køkken?

Så står mit firma Ivan Jacobsen Tømrer & Maler og jeg klar til at yde den bedste service og sikre den bedste kvalitet. Jeg har over 50 års erfaring med udskiftning og installering af nye køkkener. Mit firma er derfor et trygt og sikkert valg, og jeg ser frem til at varetage dit projekt.

Jeg kan udskifte og montere de fleste køkkener, men specielt IKEA køkkener er min spidskompetence, og jeg sværger ved kvaliteten. Ydermere er der 15 års garanti på IKEAs køkkener, så udover du får et køkken i høj kvalitet, så er du også sikret sikkerhed og glæde af køkkenerne i mange år. Jeg laver udskiftning af køkken for både private og erhverv i Silkeborg og omegn. 

Jeg udfører også udskiftning af køkken i Aarhus

Vi er et sikkert valg i led med udskiftning af køkken

Når vi indgår et samarbejde, er kommunikationen for mig en vigtig del af tilliden mellem kunden og jeg, når det kommer til udskiftning af køkkenet. Derfor vil jeg allerede fra den indledende fase gennemgå opgaven og få udarbejdet planen for, hvad der skal til for at udskiftningen af køkkenet udføres på bedst mulig vis

Kontakt mig her

Under hele processen sørger jeg for at holde dig som kunde opdateret omkring fremgangen af projektet. Det er din garanti for, at du er informeret om lige præcis hvad det bliver udfører, så der ikke senere kommer nogen overraskelser. Du er hermed også garanteret, at såfremt der er nogen ændringer eller tilpasninger, så sørger vi for at efterkomme disse.

Hvad koster en udskiftning af køkkenet?

Selve prisen på udskiftningen af køkken afhænger altid af omfanget af køkkenet, men jeg vil altid sørge for, at du får den helt rigtigt løsning til en fordelagtig pris. Kvaliteten er trods den fordelagtige pris aldrig noget jeg går ned på, da jeg sætter en ære i at gør et godt stykke arbejde.

Få et godt tilbud på en udskiftning af dit køkken i Silkeborg

Har du spørgsmål, ønsker om mere information eller ønsker du at indgå et samarbejde med mig, er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag og hør mere. Jeg er også altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud, såfremt dette har interesse. 

Ring til mig på telefon 25 30 60 37, eller send en besked til mig via kontaktformularen på siden eller på mail ivanjacobsen69@gmail.com - så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.